McClaren: United har en nem beslutning til sommer

Steve McClaren, der var assistenttræner under Solskjærs tid som spiller i Manchester United, mener at nordmanden fortjener jobbet som permanent træner i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær, der i skrivende stund har vundet ni af ti mulige kampe som United-manager, gør ifølge Steve McClaren valget som permanent manager i Manchester United nemt til sommer.

– Han har overgået alle forventninger. De har spillet spændende og angribende fodbold. Hvis det fortsætter sådan, har Manchester United en nem beslutning at tage ved slutningen af sæsonen, siger Steve McClaren.

McClaren, som var assistent til Alex Ferguson i den historiske treble-sæson i 1998-99, hvor Solskjaer spillede en afgørende rolle, mener, at han gør alt rigtigt, når det gælder at hjælpe hans chancer for at få jobbet.

– Jeg tror, at alle var forbløffet over hans ansættelse (som caretaker, red.). Jeg kender Ole godt, han er meget intelligent og god til at kommunikere med spillerne.

Den tidligere assistenttræner anerkender også nordmandens arbejde, der kom i en vanskelig situation i klubben.

– Han er kommet ind i en situation, hvor folk sagde, at han havde intet at miste, men han havde jo alt at miste. Der er enormt pres. Det er en af de tre største klubber i verden. Du lægger pres på dig selv, fordi du vil gøre det godt, og jeg kender Oles ambitioner.

Forrige artikel

Telegraph: Rashford i kontraktforhandlinger

Næste artikel

Mourinho accepterer fængselsdom - men skal ikke ruske tremmer

ANNONCE