Matic: Vi skulle have spillet bedre

Nemanja Matic var ikke tilfreds med det uafgjorte resultat mod Burnley.

Den serbiske midtbane-spiller Nemanja Matic var ikke tilfreds med 2-2 resultatet mod Burnley. En kamp som ifølge ham skulle have været vundet.

– Vi taber to points i en kamp, hvor vi forventer mere. Vi forsøgte at vinde, men efter at være nede med 2 mål, skal vi være glade for det ene point, sagde han til BBC.

Serberen var da også overbevist om, at holdet kunne at gjort det bedre, hvilket frustrerede den rutineret spiller. Selv peger han på, at mentaliteten skal forbedres.

– Vi er nødt til at gøre det meget bedre. Mentaliteten skal være bedre end de første 75 minutter. Vi skal forsøge at finde ud af, hvor vi lavede fejl og rette dem, før vi kan være tilfredse igen.

Selvom Manchester United blot formåede at spille uafgjort, havde klubben sine forsøg i kampen. Hele 28 gange forsøgte United-spillere at putte bolden i målet, hvor ni af dem var indenfor rammen. Til sammenligning havde Burnley seks. De fire af dem var indenfor rammen og to af dem passerede David de Gea i United-målet. Det faktum havde den tidligere Chelsea-spiller også bidt mærke i, men erkendte også at kvaliteten i Premier League er stor.

– Men det er Premier League, hvor alle hold har kvaliteter, og vil straffe dig, hvis du brænder chancer, og det var præcis hvad Burnley gjorde.

Om Matic og United får rettet fejlene, bliver spændende at følge i holdets næste kamp mod Leicester.

Forrige artikel

Dyche: Hvor kommer de fem minutter fra?

Næste artikel

Officielt: Neymar ude af begge United-opgør

ANNONCE