Matic sender stikpille mod Chelsea

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Matic sender stikpille mod Chelsea

18 august, 2017 - 14:00
Nemanja Matic mener, at Manchester United er den største klub, han nogensinde har spillet for. Det siger han i et interview med Sky Sports.

Nemanja Matić ©Getty

- Manchester United er noget andet. Chelsea er også en stor klub. Benfica er den største klub i Portugal. Men Manchester er Manchester. 

Sådan lyder det fra Nemanja Matic i et nyt interview med Sky Sports, der formentlig vil efterlade en del Chelsea-fans med en bitter smag i munden. 

- Måske er der to-tre andre klubber i verden, der er lige så store som United. Men det er helt sikkert en af de største i verden, siger Matic. 

Fans og professionelle forhold 

Grunden til at den tidligere Chelsea-spillere føler sådan, fortæller han til Sky Sports, er fordi han allerede har mærket, hvor stor en klub Manchester United er: 

- Fra første dag følte jeg, at folkene i klubben vil hjælpe dig hver eneste dag, hvis du har brug for det. Og efter hver træning står fansene og venter på os for at få billeder og autografer. 

Det 40 millioner pund dyre nyindkøb imponerede i sin første Premier League-kamp i den røde trøje. Nemanja Matic blev således Man of the Match i 4-0-sejren over West Ham United. 

 

QUICK LINKS

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk