Matic og Smalling: Alle kæmper for det

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Matic og Smalling: Alle kæmper for det

05 december, 2018 - 23:36
Selvom det endte med pointdeling i aftenens opgør, mener Chris Smalling og Nemanja Matic, at Manchester United har stor ære af kampen.

Manchester United-spillerne i dommerdiskussion mod Arsenal ©Getty

Spillerne kæmper alt, hvad de kan for at få vendt den negative skude på Old Trafford. Sådan siger Chris Smalling og Nemanja Matic, som var med til at kæmpe et 2-2-resultat hjem her til aften mod Arsenal.

De røde djævle var ellers bagud to gange undervejs i opgøret. Nemanja Matic mener, at målene viser, hvor meget han og holdkammeraterne kæmper for at komme tilbage i kampene og få vendt den dårlige stime.

- Begge hold angreb. Det var en fed kamp for tilskuerne, men jeg synes, vi fortjente mindst et point. Alle ved, at selvtilliden ikke er høj, men det er denne fightervilje, vi er nødt til at vise. Alle er klar til at spille, hvorend manageren beder os om, siger Matic til BT Sports efter kampen.

Chris Smalling var eneste genganger i midterforsvaret, hvor han denne gang havde fået selskab af Eric Bailly og Marcos Rojo. Selvom sidstnævnte begik en stor brøler, der førte til et mål, mener Smalling, at United godt kunne have taget alle tre point.

- Vi er allesammen klar over, at vi er inde i en dårlig stime lige nu, men alle giver alt for at vi kan komme igennem den, siger dagens anfører og fortsætter:

Alle gør, hvad de kan. I dag var vi på dupperne for at presse dem, fordi vi vidste, at de elsker at spille bolden rundt, og jeg syntes vi var uheldige ikke at få det tredje mål.

På trods af en arbejdssom indsats betyder aftenens resultat, at Manchester United falder ned på niendepladsen i tabellen. Det kan man rette op på lørdag, når Fulham kommer på besøg.