Matic: Benfica ændrede mig

Nemanja Matic fortæller, at han blev en anden fodboldspiller af at være i Benfica, som United i morgen møder i Champions League.

 

I morgen aften møder Manchester United Benfica på udebane i Champions Leauge. Det er en speciel kamp for Nemanja Matic, der tidligere tørnede ud for den portugisiske storklub,

– Det er en helt særlig kamp for mig mod en klub, som jeg elsker. I Benfica lærte jeg meget om at være fodboldspiller. Blandt andet at spille for en klub hvor der er et enormt pres, da det er en af de største klubber i verden, siger serberen til MUTV.

– Da jeg først kom til klubben, fortalte Jorge Jesus mig, at jeg skulle spille på den defensive midtbane. Det var svært i starten, for jeg vidste ikke, om jeg kunne spille den position. Men jeg tog tingene, som træneren fortalte, til mig, og jeg er i Manchester United nu. Så noget har jeg gjort rigtigt.

Benfica har tabt holdets to første kampe i Champions Leauge, og særligt det seneste nederlag på 5-0 mod Basel gjorde ondt på portugiserne. Nemanja Matic mener dog stadig, at det er en hård modstander.

– Jeg er meget overrasket over deres start, da de er vant til at vinde kampe.  Men de er en stor klub med gode spillere, og de bliver en udfordring på onsdag.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Podcast: Liverpool, Sir Bobby & optakt

Næste artikel

Optakt: Benfica vs United

ANNONCE