Matas blog: Vi vil altid huske München

I sin seneste blog mindes Juan Mata ofrene for tragedien i München på denne dato i 1958. Han ser også tilbage på weekendens sejr over Leicester.

6. februar vil altid stå som den mørkeste dag i Manchester Uniteds fantastiske historie. Det er en dag, der hvert år bliver mindet, og Juan Mata mener, det er vigtigt, man fortsætter med det. 

– Det er en meget følsom dag. Det er en dag, hvor vi mindes og ærer dem, der mistede livet. Men vi skal også huske alle dem, der kæmpede for at bevare arven. Man kan ikke gå forbi Old Trafford uden at tænke på den dag. Den vil altid være i vores hukommelse, skriver Mata.

I weekenden spillede United mod Leicester, og her lykkedes det holdet at bide sig fast i haserne på holdene over dem, således at de nu har gode muligheder for at spille sig i top 4. Noget, MAta glæder sig over.

– Det var en komplet indsats fra hele holdet. Vi tog den mulighed, vi havde for at formindske hullet op til holdene over os. Vi skal blive ved med at bevare den samme mentalitet for at kæmpe os videre op i tabellen.

Juan Mata og holdkammeraterne har i weekenden muligheden for at spille sig nærmere topholdene, når de på Old Trafford møder Watford. Her har De Røde Djævle revanche til gode efter efterårets smædelige 3-0 nederlag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan vil lave flere mål

Næste artikel

- Hans mentalitet er det vigtigste

ANNONCE