Matas blog: Vi skal give alt, vi har

Juan Mata ser i sin blog fremad mod morgendagens sværvægter af et opgør, hvor han håber på, at holdet vil gøre det, der skal til for at kvalificere sig til knockout-stadiet.

Indlægget er frit oversat fra Juan Matas blog.

Hej alle sammen.

Jeg ved, at det ikke ligefrem er den bedste dag at skrive den her blog, eller for den sags skyld at læse den, men lad os som altid prøve at være positive – for der er stadig lang vej endnu. Jeg forstår selvfølgelig, at I er frustrerede – det er vi også – men vi er nødt til at blive ved med at se fremad og give alt, vi har i hver kamp, så skal vi nok få de resultater, vi ønsker. Det vi er nødt til at gøre nu, er ikke at græde, men tage os sammen og prøve at forbedre os. Vi er de første der ønsker at vinde og vende tilbage til en vindende stime, og vi ved, at den eneste måde, vi når derhen på, er ved at holde sammen.

Lørdagens kamp mod West Ham viste os i sidste ende, hvor svært det er at få de tre point, hvis ikke du udnytter dine chancer – og særligt de første par muligheder, du får (fordi selvtilliden stiger, hvis du scorer først). Det er rimeligt at påstå, at de havde chancerne til at komme foran, men takket være David og stolpen endte vi med at holde buret rent, hvilket må være én af de positive ting, vi kan tage med fra kampen og fra sæsonen helt generelt. Vi er klar over, at vi må forbedre vores spil og hvordan vi gennemfører vores angreb (den allervigtigste ting), og det er lige præcis det, vi hver dag arbejder på at forbedre på træningsanlægget.

Som I ved, har vi en utrolig vigtigt kamp i morgen. Vi spiller mod Wolfsburg i Tyskland, og det er ret sandsynligt, at vi bliver nødt til at vinde, hvis vi vil gå videre til næste runde. Vi ved allesammen hvor svært det er at spille mod tyske hold på deres stadioner. Det er en stor udfordring, men vi tror på, at vi kan sikre os billetten til næste runde af Champions League, samtidig med, at vi får tanket noget selvtillid op til denne travle december måned. 

Kram,

Juan

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

U19: Tvunget til sejr i Tyskland

Næste artikel

Ancelotti: Alle drømmer om United

ANNONCE