Mata vil blive ved med at score

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mata vil blive ved med at score

15 februar, 2017 - 13:04
Juan Mata har været inde og ude af holdet i denne sæson, men med to mål i de seneste to kampe, mod Leicester og Watford, presser han på for at blive en fast del af Mourinhos foretrukne elleve.

Juan Mata scorer imod Leicester ©Getty

Med et enkelt mål mere, kommer Juan Mata op på ti for sæsonen, og det er et erklæret mål for denne lille spanier at nå et tocifret antal. 

- Mit antal af mål i februar ikke dårligt for en midtbanespiller, udtaler Mata til United Review i et interview, hvor han også giver udtryk for, at han altid er lykkelig for at score. 

- Jeg har ikke besluttet, hvor mange jeg håber på at score, men hvis jeg scorer et mere, er det tredje sæson i træk, hvor jeg laver mindst ti. 

Zlatan Ibrahimoviz fører suverænt Uniteds topscoreliste for indeværende sæson med tyve scoringer i alle turneringer. Bag ham følger Mata med ni, og Pogba og Marital har begge scoret syv. 

- Mourinho har bedt mig om oftere at finde rum, hvor jeg kan score eller lægge den afgørende aflevering, så jeg forsøger konstant at finde den nødvendige plads, siger Mata, da han i samme interview bliver spurgt, om det er Mourinhos fortjeneste, at han i denne sæson oftere er at finde i feltet. 

- Nogle gange scorer jeg, nogle gange gør jeg ikke, men det er vigtigt altid at befinde sig i den rigtige position på banen. Jeg prøver ofte at aflevere bolden, men at score mål har altid været en vigtig del af min måde at spille på. 

Matas første sæson i United var i 2013/14, hvor han i 15 kampe scorede seks mål. I 2014/15 scorede han ti mål i 35 kampe, og i 2015/16 ti mål i 54.
 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje