Mata: Vigtigt vi andre får scoret

United skal ikke være for afhængige af Zlatan Ibrahimovic, derfor var Juan Mata også glad for at bidrage med scoring i dagens sejr mod Leicester.

Jose Mourinho var tidligere på ugen ude med en opsang til de offensive profiler i United. De skal score mere, så det ikke kun er Zlatan der skal score og sikre point på kontoen.

Det virkede, for i dagens sejr mod Leicester var der foruden endnu en scoring fra Zlatan, også mål i støvlerne hos både Juan Mata og Henrikh Mkhitaryan. Og det glædede den lille spanske tekniker, som var tilfreds med dagens præstation.

– Vi leverede en god præstation, og kontrollerede også før det første mål. Mikhitaryan scorede et fremragende mål, og vi kunne score et par gange mere. I dag greb vi chancerne. Det var vigtigt for os to at score, Zlatan scorer meget, men vi andre skal også bidrage, sagde Mata efter sejren.

Mata spillede de 77 minutter, men kunne måske være blevet sendt i bad langt tidligere. Flere eksepter mente nemlig efter kampen, at Mata skulle have haft rødt kort, da han i første halvleg kom for sent ind i en duel med Jamie Vardy.

– Jeg kom for sent. Jeg prøvede at gå efter bolden, og ville bestemt ikke skade ham. Jeg var måske lidt heldig, sagde Mata selv om episoden med Vardy.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho bakker op om Ranieri

Næste artikel

Tilbageblik: The Busby Babes og München-ulykken

ANNONCE