Mata: Vi spillede rigtig godt

Juan Mata var glad for holdets præstation i 3-0-sejren over Brighton i Carabao Cuppen.

Mata var en katalysator for Uniteds offensive spil med sin assist til 1-0 og scoring til 2-0. Det er den spanske troldmand naturligvis meget tilfreds med, men også holdet som helhed gjorde en god figur. 

– Endnu en god aften vil jeg sige. Jeg synes, vi spillede godt i dag. Vi vidste, de ville spille nedefra. I dag synes jeg, vi spillede rigtig godt, fortæller Mata til Sky. 

Én spiller var særligt iøjnefaldende for den 32-årige, og det er den nyindkøbte Donny Van De Beek, der leverede en stærk indsats. 

– Han (Van De Beek, red.) er en meget klog spiller. Jeg elsker at spille med ham. Han forstår fodbold på den måde, jeg kan lide det, hvilket er ét-to-afleveringer og bevægelse. 

Selvom Carabao Cuppen har et ry som en ‘Mickey Mouse’ cup, tager Mata den meget seriøst og går benhårdt efter at vinde den. 

– Det (Carabao, red.) er et trofæ. Vi vil løfte trofæer for vores fans. Vi vil gøre det igen. Vi forsøger at vinde hver kamp. Det er anderledes i år med det tidlige stadie. 

Samme indstilling gælder spanierens egen mentalitet og form, som han i den grad er fortrøstningsfuld omkring.

– Jeg føler mig stærk fysisk og mentalt og har passion for spillet. Jeg har en masse fodbold tilbage i benene og mit sind, afslutter Mata til Sky.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær roser holdet for solid præstation

Næste artikel

Medier: United og Barca i dialog om Dembélé

ANNONCE