Mata: Vi spillede rigtig godt

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mata: Vi spillede rigtig godt

30 september, 2020 - 23:35
Juan Mata var glad for holdets præstation i 3-0-sejren over Brighton i Carabao Cuppen.

Juan Mata ©Getty

Mata var en katalysator for Uniteds offensive spil med sin assist til 1-0 og scoring til 2-0. Det er den spanske troldmand naturligvis meget tilfreds med, men også holdet som helhed gjorde en god figur. 

- Endnu en god aften vil jeg sige. Jeg synes, vi spillede godt i dag. Vi vidste, de ville spille nedefra. I dag synes jeg, vi spillede rigtig godt, fortæller Mata til Sky. 

Én spiller var særligt iøjnefaldende for den 32-årige, og det er den nyindkøbte Donny Van De Beek, der leverede en stærk indsats. 

- Han (Van De Beek, red.) er en meget klog spiller. Jeg elsker at spille med ham. Han forstår fodbold på den måde, jeg kan lide det, hvilket er ét-to-afleveringer og bevægelse. 

Selvom Carabao Cuppen har et ry som en 'Mickey Mouse' cup, tager Mata den meget seriøst og går benhårdt efter at vinde den. 

- Det (Carabao, red.) er et trofæ. Vi vil løfte trofæer for vores fans. Vi vil gøre det igen. Vi forsøger at vinde hver kamp. Det er anderledes i år med det tidlige stadie. 

Samme indstilling gælder spanierens egen mentalitet og form, som han i den grad er fortrøstningsfuld omkring.

- Jeg føler mig stærk fysisk og mentalt og har passion for spillet. Jeg har en masse fodbold tilbage i benene og mit sind, afslutter Mata til Sky.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.