Mata: Vi skal lære af vores fejl

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mata: Vi skal lære af vores fejl

23 oktober, 2017 - 14:48
Huddersfield-nederlaget gjorde ondt på Juan Mata, selv om han godt vidste, at der ville komme svagere præstationer før eller siden i løbet af sæsonen. Nu skal holdet lære af sine fejl, siger han.

Juan Mata ©Getty

Juan Mata var selv impliceret i Huddersfields første mål i lørdagens kamp, der aldrig rigtig kom til at køre for United-spillerne. Det endte da også med et nederlag på 2-1, og nu har den spanske midtbanespiller beskrevet sine tanker om opgøret i sit seneste blogindlæg på www.juanmata8.com

- Vi spillede en dårlig kamp og kom hjem uden point. Vi vidste, at det ville ske før eller senere, men det er selvfølgelig ikke noget, man ønsker. Nu er det tid til at lære af vores fejl og vise, at holdet holder sammen, når det går skidt. Vi må bare lykønske Huddersfield og fortsætte. Det er ikke en sprint men et maraton, og der er lang vej endnu, skriver han.

Samtidig maner den 29-årige også til besindighed, for lørdagens nederlag var det første siden Super Cup-kampen mod Real Madrid i starten af august.

- Lad os ikke glemme, at vi i sidste uge fik en solid sejr i Lissabon mod en svær modstander i Benfica. Vi fører vores Champions League-gruppe. Det er noget, der giver os selvtillid, og det viser, at vi gør det godt på mange punkter.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19