Mata, Memphis og Pereira bag ny sejr

Manchester United spillede en stærk første halvleg, og en kontrollerende anden halvleg i deres anden testkamp med to forskellige hold mod San Jose Earthquakes. Begge hold vandt hver deres halvleg.

Louis van Gaal havde valgt de samme 11 fra start, der startede mod Club America. Det betød altså, at David de Gea og Antonio Valencia fortsat er ude med skader.

Memphis Depay spillede igen lige under Wayne Rooney helt i front, og den nye hollænder fik kampens første mulighed. Han trykkede af fra kanten af feltet uden held, mens keeperens halvklaring blev sendt i sidenettet af Juan Mata.

Efter 25 minutters spil var Johnstone fortsat ikke blevet sat på arbejde i Uniteds ende, mens gæsterne havde et par løse chancer i den anden ende. Luke Shaw kom fint til baglinjen et par gange, men den sidste aflevering manglede kvalitet over hele linjen.

United var farligst, når de kom over venstrekanten, og det var også herfra, de skabte åbningsmålet. Ashley Young fandt Juan Mata simpelt på kanten af feltet, spanieren satte sin mand, og sparkede på kassen. Det lignede i første omgang, at Memphis Depay fik en tå på den, men Mata fik målet på sit navn.

Få minutter senere var der dog ikke tvivl om, at Memphis Depay havde sidste fod på den. Hollænderen kom imellem keeperen og en skidt tilbagepasning, og så stod der 0-2 efter 37 minutter.

Fem minutter senere reducerede hjemmeholdet. Morgan Schneiderlin blev sat på baglinjen af Shea Salinas, der sendte den skråt tilbage til Fatai Alashe, der scorede på første San Jose-forsøg inden for målrammen.

1-2 holdt til pausen, trods to yderligere gode muligheder til første halvlegs klart farligste mand, Juan Mata.

Kun Sam Johnstone fik genvalg til anden halvleg. Ellers var samme line-up som i anden halvleg mod Club America at finde på banen. Denne gang dog med Adnan Januzaj på kanten og Andreas Pereira på pladsen lige bag James Wilson i front.

Et meget stille kvarter skulle der gå, før Manchester United fik en mulighed. Men det var hele ventetiden værd. Ander Herrera spillede et-to med Jesse Lingard, der smækkede den ind i panden på Andreas Pereira til 3-1. Verdensklasse angreb af det unge Manchester United-hold.

Derefter faldt kampen igen tilbage i dvale. Der var tydeligt kvalitetsforskel på første og anden halvleg, muligvis fordi San Jose Earthquakes matchede den unge United-trup meget godt. På plussiden holdt United værterne fra åbne målchancer i hele anden halvleg.

Manchester United cruisede den hjem uden de store overskrifter efter pausen. Begge mandskaber fra hver halvleg kan dog glæde sig over, at de hver især vandt deres halve kamp.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

LVG: Som nat og dag