Mata: De kommende måneder bliver afgørende

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mata: De kommende måneder bliver afgørende

14 november, 2017 - 13:49
Juan Mata har nydt sine fridage under landsholdspausen, og vender nu tilbage med fornyet energi til et hårdt program de kommende måneder.

Juan Mata ©Getty

Juan Mata har brugt landsholdspausen på at se sin familie og slappe af, men er nu klar til et hårdt program de kommende måneder, der starter ud med en hjemmekamp mod Newcastle.

- Jeg skriver til jer i denne uge efter at have været afskåret fra fodbold i et par dage, starter Mata ud i sin blog.

- Som I ved, er der landsholdskampe, så på klubniveau er der en pause, og jeg har udnyttet mulighed til at se min familie og slappe af.

- Vi er kommet tilbage til træning med fokus på kampen mod Newcastle og vigtigheden af de kommende måneder, da der er masser af kampe, især i juleperioden. Dette er tidspunkter, hvor holdets form kan være afgørende for anden halvldel af sæsonen.

Nu møder vi Newcastle på lørdag, og selvom de lige er rykket op i Premier League, så er de stadig en stor klub med flere spanske spillere. Blandt dem er Rafa Benitez, en manager jeg har været heldig at arbejde under tidligere. Det bliver godt at se ham igen.

- Vi håber på at spille en god kamp, der giver os tre point, så vi kan fortsætte med at vise vores styrke på Old Trafford.

Benitez var træner for Mata i Chelsea i ni måneder i løbet af 2012-13 sæsonen, hvor den lille spanier blev registreret for 35 assists og 19 mål i 64 kampe.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Flere artikler om Manchester Uniteds kamp imod Newcastle United Flere artikler om kampen imod Newcastle United ([field_tvkanal])

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19