– Martials fremtid er som angriber

Louis van Gaal er imponeret over Martials stærke start i United, og tror franskmanden på sigt vil være bedst som angriber.

Forleden vidste Louis van Gaal ikke helt hvor Anthony Martial var bedst, i dag mener hollænderen, at Martial nok er bedst som anrgiber. Men mener samtidig, at den unge franskmand skal udvikle sig mere.

– Jeg tænker altid på holdet, ikke den enkelte spiller. Jeg tager afgørelser og sætter holdet ud fra modstanderen, vores plan med kampen og så videre. Jeg har ikke sagt han er bedst på venstrekanten. I mine øjne kan han spille tre positioner – angriber, venstrekant og som 10’er.

– Han vil ikke selv spille som 7’er, selv om jeg tror han ville være god der. Hvad der så er hans bedste position? Jeg tror måske det er som angriber. Men han skal udvikles, da han er ung, og jeg tror han skal udvikles til at blive angriber ikke venstrekant, sagde van Gaal på dagens pressemøde.

Dermed giver han indirekte ret i den holdning en stor del United-fans giver udtryk for, nemlig at Martial bør ertstatte Wayne Rooney som angriber, da den unge franskmand er langt farligere og mere bevæglig helt fremme, fremfor på venstrekanten.

United-manageren blev på dagens pressemøde også spurgt ind til, hvad han tænker om Martials forrygende start i United, hvor alt og alle hurtigt har glemt al diskussion om overpris.

– Jeg er vældig imponeret af ham. Det er et stort skridt at komme hertil. Forventninger er enorme, og når man tænker på hvor ung han er, er det fantastisk at komme hertil og starte som han har gjort, i en ny klub, nyt land og ny kultur, og samtidig snakker han ikke sproget helt perfekt endnu.

– Men det er vigtigt at være forsigte med ham, og ikke forvente for meget endnu. Det vil gå lidt op og ned med ham, sådan er fodboldens natur med unge spillere. Men de første tegn er ekstremt positive. Han virker meget ældre end han er, og viser lovende tegn, sagde van Gaal.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

City jagtede United-talent

Næste artikel

- Vi skal forbedre os

ANNONCE