Manageren vil beholde Blind og Darmian

Trods manglende spilletid er Daley Blind og Matteo Darmian stadig en del af Jose Mourinhos planer i Manchester United. Det udtalte han på sit pressemøde torsdag, hvor han også kommenterede på Marouane Fellainis situation.

Ifølge Sky Sports’ kilder er Manchester United klar til at sælge Daley Blind og Matteo Darmian til sommer. Men det rygte afviste manager Jose Mourinho på sit pressemøde fredag.

– De er en del af mine planer, sagde han. 

– Nej (jeg vil ikke sælge dem, red.) Men jeg mener, at hvis en spiller gerne vil skifte, og købstilbuddet er rigtigt for klubben, så overvejer vi det. Spillerne skal være glade. 

– Men jeg ønsker ikke at sælge dem. Jeg ønsker, at de bliver. 

Krydser fingre for Fellaini 

Manchester United-manageren kommenterede også på Marouane Fellainis situation. Den belgiske hovedstødskriger har kontraktudløb til sommer, og han eftersigende masser af tilbud at vælge imellem. 

– Skæbnen er i hans hænder. Han ved, at jeg gerne ser, han bliver. Han har et tilbud fra os, og så er det op til ham at sige “ja” eller “nej, lød det fra Jose Mourinho.

– Men jeg er positiv, for jeg har på fornemmelsen, at han godt kan lide at være her. Jeg tror, at han nyder at have sin managers tiltro, og jeg tror, der er en god chance for, at han bliver.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho forklarer Bailly-fravær

Næste artikel

Optakt: Friday Night in Brighton

ANNONCE