Manageren opmærksom på FCM’s dødbolde

Louis van Gaal har respekt for FC Midtjyllands farlige dødbolde og opfordrer hans spillere til at undgå at give for mange frispark og hjørnespark væk.

Torsdag aften er Manchester United store favoritter til Europa League-opgøret mod FC Midtjylland. Et af de punkter, hvor danskerne måske har en fordel, er ved dødboldene. Louis van Gaal er klar over, at danskerne er stærke på det område.

– Midtjylland er et meget godt hold. De spiller i en vanskelig formation for os. Sunderland havde den samme formation, som FC Midtjylland spiller – 4-1-4-1. Banen er også mindre end normalt, og det er ikke let at slå Midtjylland her, og det har mange hold også erfaret, siger Louis van Gaal.

– Vi har ikke høje spillere, og FC Midtjylland er meget specialiserede i dødbolde. De har scoret 48 procent af deres mål på dødbolde, og vi forsøger at forsvare mod det. Men det er svært med højdeforskellen. Vi skal sørge for ikke at give så mange frispark og hjørnespark væk, siger hollænderen.

FC Midtjylland var sidst i aktion tilbage i december. I opstarten forud for kampen mod Manchester United har de dog spillet seks træningskampe. Kun en enkelt af kampene blev tabt, mens fire endte uafgjort og en enkelt blev til sejr.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

Van Gaal tilfreds med bredden i angrebet

Næste artikel

U18: Uafgjort i lokalbrag

ANNONCE