Maguire: Utrolig stolt over skiftet

Manchester Uniteds seneste transfer, Harry Maguire, er stolt over hans store skifte til Manchester United.

En af sommerens helt store transferhistorier er endelig blevet en realitet. Harry Maguires’ skifte til Manchester United. Efter flere tovtrækninger lykkes det at sikre den engelske midterforsvar fra Leicester City. En kamp der endte ud i, at landsholdsspilleren kan kalde sig verdens dyreste forsvarsspiller. 

– Det er et stolt øjeblik for mig at komme til så stor en klub. Jeg håber, at det bliver en succesfuld sæson, og jeg vil give alt hvad jeg har for den her klub, udtaler Maguire til manutd.com.

Den nyslåede Manchester United-spiller var med Leicester til deres pre-season forberedelse. En pre-season hvor han har bestræbt sig for at holde sin form, hvis et skifte skulle gå igennem.

– Jeg har holdt mine fødder på jorden – jeg har arbejdet hårdt, og har spillet alle kampe for Leicester, så jeg føler, at min form er der. Det var vigtigt for mig at spille, for hvis jeg endte med at få det skifte, som jeg ønskede, ville jeg være i form, så jeg ville have en chance for at spille den første kamp. ( i Premier League red.) Jeg føler, at jeg er klar, men der er naturligvis trænerens beslutning.

Maguire selv er kendt for at være en hårdtarbejdende spiller. En kvalitet han vil tage med sig. Samtidig er hans også fast besluttet for at vinde sølvtøj for hans nye klub.

– Det er et ungt hold ,og vi har store ambitioner for fremtiden. Vi er nødt til at vinde trofæer igen, og det er naturligvis noget, som træneren ønsker at bringe til klubben – vindermentaliteten ligeså, hvilket vil hjælpe gutterne. Jeg er sikker på, at det er noget ham (Solskjær) og hans stab vil bringe til klubben og jeg ser meget frem til det.

Harry Maguire var ikke en del af det Leicester-hold, som sensationelt vandt Premier League i 2016. Han har dermed sin første Premier League-titel til gode.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Maguire er en af de bedste forsvarsspillere i verden

Næste artikel

OT.dk anbefaler: The Guardian spår endnu en svær sæson for United

ANNONCE