Maguire taler ud på BBC: Jeg skylder ikke en undskyldning

Harry Maguire fastholder sin uskyld i et interview på BBC, der er blevet sendt torsdag aften. Han frygtede for sit liv, fortæller han.

I det første interview siden anholdelsen for præcis en uge siden i dag, torsdag, fortæller Harry Maguire, at han ikke føler, han skylder nogen undskyldning for episoden på den græske ferieø Mykonos, som fik ham til at frygte for sit liv.

– Jeg føler ikke, jeg skylder en undskyldning til nogen. En undskyldning er noget, du giver, når du har gjort noget forkert, siger han til BBC.

Mediet skriver, at Maguire brød sammen i gråd undervejs i interviewet, og han fortæller, han ikke kunne forstå det, da han hørte, han var blevet fundet skyldig i anklagerne.

I sin side af historien fortæller United-kaptajnen, at civilklædt politi, der ikke gav sig selv til kende, kaldte Maguire og hans venners minibus ind til siden, kastede dem ud af bussen og begyndte derefter at slå ham på benene og sige, at hans karriere var forbi.

Med håndjern på den ene hånd forsøgte Maguire at flygte, da han ikke anede, hvem mændende var, forklarede han. Han afviser klart, at han har slået ud efter politimænd eller forsøgt at bestikket nogen.

– Situationen har selvfølgelig gjort det svært for en af de største klubber i verden, og jeg fortryder, at jeg har sat klubben og fansene igennem det her – men jeg gjorde ikke noget forkert, siger han.

Tirsdag aften blev Maguire kendt skyldig i de tre anklager, der var mod ham.  En dom som han og hans advokater officielt appellerede onsdag, og som følge af retsprocessen nulstiller det dommen, der blev afsagt tirsdag.

Hvornår appelsagen skal foregå ved vi endnu ikke.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Henderson: United betyder alverden for mig

Næste artikel

MEN: United udlejer målmand til Huddersfield

ANNONCE