Maguire taler ud om årelangt Stones-venskab

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Maguire taler ud om årelangt Stones-venskab

28 marts, 2021 - 11:20
Selvom de to spillere tørner ud for hver deres store Manchester-klubber, så er der plads til det venskab, de har haft, siden de var børn, siger Harry Maguire.

Harry Maguire og Manchester Citys forsvarsprofil John Stones har et venskab, der har rødder helt tilbage fra barnsben, hvor de to landsholdsspillere voksede op sammen og siden har haft tæt kontakt, fortæller Maguire.

Det vakte opsigt, da de to spillere efter Manchester-derbyet var i stor omfavnelse umiddelbart efter slutfløjt, men ifølge Uniteds kaptajn, så er de to så nære venner, at det er på sin plads.

- Jeg håber, at John Stones spiller så godt han kan, men at de ikke vinder fodboldkampe, siger han til Manchester Evening News.

Maguire fik ikke den bedste optakt til den igangværende sæson, hvor et besøg bag tremmer på den græske ferieø Mykonos satte sig i Maguire, der ikke lignede sig selv i sæsonens første kampe. Også John Stones har haft op og nedture i sin karriere, men han har spillet flot i denne sæson.

- Vi snakker sammen i de perioder, hvor det er svært, og vi snakker sammen, når det går godt. Vi er meget tætte. Jeg er glad for at se John være tilbage på et niveau, hvor han spiller med selvtillid, og det er det, det handler om for os begge, siger Maguire.

Det er ikke nyt for Maguire og Stones at spille for to rivaliserende klubber. I deres ungdomsår spillede Maguire for Sheffield United, mens John Stones tørnede ud for Barnsley. I øjeblikket er de to barndomskammerater på tur med det engelske landshold, hvor det handler om at sikre kvalifikation til VM-slutrunden i 2022.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.