Maguire er stolt over første scoring

Manchester United tog til Tranmere og tog sig en velfortjent storsejr med videre i FA Cuppen, hvor kaptajn Maguire scorede sit første mål for klubben. Og det var han glad for.

Manchester United havde hårdt brug for en succesoplevelse, da League One-bundholdet Tranmere Rovers bød op til dans i FA Cuppens fjerde runde. Og sådan en fik de, med en sejr på 6-0, blandt andet med kaptajnen Harry Maguire på måltavlen. Hovedpersonen selv var stolt af sejren og sin flotte scoring.

– Det var på tide, at målet kom, for jeg har haft mange brændte chancer i denne sæson, hvor jeg skulle have scoret. Det var fedt at kunne hjælpe holdet videre til næste runde, siger Harry Maguire.

En af de store historier fra kampen, udover Uniteds storsejr, var Tranmere-banens elendige kvalitet, hvor man kunne frygte småskader til United-spillerne. Heldigvis slap alle helskindet igennem, men Maguire måtte dog også indrømme, at man lige skulle vænne sig til banen.

– Banen var svær, men det var den for begge hold. Det var specielt svært i opvarmningen, men vi vænnede os til det, og vi vidste, at vi skulle holde bolden på jorden. Det var meget vigtigt for os at vinde, specielt efter den dårlige præstation mod Burnley. Vi sætter stor værdi i at levere disse slags kampe til fansene, og nu er vi videre, og det var det, vi kom for.

Sejren betød, at Maguire og resten af holdet er videre til FA Cuppens næste runde, men allerede i midtugen venter ny cup-aktion i en svær Carabao Cup-kamp, hvor Manchester City er værter i semifinalens anden kamp.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United tævede Tranmere med 6-0

Næste artikel

Spillerkarakterer: United i cruise control

ANNONCE