Maguire: En fantastisk start

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Maguire: En fantastisk start

11 august, 2019 - 19:48
Harry Maguire er mere end tilfreds med sin debut i United-trøjen, hvor han specielt var glad for det rene bur. Derudover fulgte der også roser med fra José Mourinho.

Harry Maguire ©Getty

Harry Maguire kunne næppe have ønsket sig en bedre debut i United-trøjen, da han og resten af Manchester United vandt 4-0 i sæsonpremieren over Chelsea. Hovedpersonen selv var også godt tilfreds.

- Det er en fantastisk start for holdet og mig. Der var lidt nerver i første halvleg, men vi kontrollerede kampen i anden halvleg. Vi fortjente helt klart de tre point, siger United-debutanten.

- Selv da vi var foran med tre og fire gik vi efter clean-sheetet. Vi skal gøre det her (Old Trafford, red.) til et fort og gøre det svært at score her.

Den tidligere United-manager José Mourinho kom retur til Old Trafford for første gang siden sin tid som United-manager i forbindelse med sit job som ekspert, og han var også ude med roser til Maguire, der, ifølge portugiseren, var fantastisk.

- Han var bundsolid. Det er meget vigtigt for et hold at have hans personlighed, hans evne til at læse spillet og være til stede på, samt hans selvtillid. Han var fantastisk. Lindelöf kan også blive en god spiller, og med Maguire kan de skabe et rigtig godt partnerskab.

Dagens sejr sender Manchester United op på en foreløbig andenplads, hvor det kun er bysbørnene fra Manchester City, der ligger over dem.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.