Maguire: Cavani er den bedste, jeg har spillet mod til træning

Manchester United vandt søndag eftermiddag 3-2 på udebane mod Southampton i en kamp, hvor Edinson Cavani leverede et fænomenalt indhop, der imponerede United-kaptajnen Maguire.

Det var ikke en dans på roser, da United var på besøg i sydengelske, og et dårligt og uskarpt United-mandskab måtte også se sig nede med to mål i pausen. Men på trods af Southamptons kynisme på standardsituationer fik de røde djævle vendt skuden. Æren tilfalder Edinson Cavani, der med en assist og to mål, holdte Uniteds sejrstime på udebane i Premier League i live. Og især kaptajn Maguire er imponeret over den rutinerede uruguayaner.

– Hans(Cavani, red.) bevægelse i boksen er fremragende. Han er den bedste jeg har spillet mod til træning. Han er hele tiden i bevægelse. Vi ved hvad han kan bringe til klubben. Det er vigtigt, at han kommer i gang nu, for han er en top klasse spiller.

Maguire fortæller også, at United spillerne, på trods af at være bagud 2-0 i pausen, ikke følte, at de var ude af kampen.

– Det var mærkeligt, for det stod 2-0 ved pausen og vi følte stadig, at vi var med i kampen. Vi vidste, at vi skabte problemer, for vi havde nogle rigtig gode chancer, siger Maguire til BBC og fortsætter.

– Det skulle være bedre(i anden halvleg, red.). Højere intensitet og udnyttelse af chancerne. Da vi kom på 2-2 føltes det som om, at der kun var et hold der kunne vinde kampen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Hasenhüttl roser United-es

Næste artikel

Cavani risikerer karantæne efter Instagram-opslag

ANNONCE