Maguire: Cavani er den bedste, jeg har spillet mod til træning

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Maguire: Cavani er den bedste, jeg har spillet mod til træning

29 november, 2020 - 18:46
Manchester United vandt søndag eftermiddag 3-2 på udebane mod Southampton i en kamp, hvor Edinson Cavani leverede et fænomenalt indhop, der imponerede United-kaptajnen Maguire.

Harry Maguire ©Getty

Det var ikke en dans på roser, da United var på besøg i sydengelske, og et dårligt og uskarpt United-mandskab måtte også se sig nede med to mål i pausen. Men på trods af Southamptons kynisme på standardsituationer fik de røde djævle vendt skuden. Æren tilfalder Edinson Cavani, der med en assist og to mål, holdte Uniteds sejrstime på udebane i Premier League i live. Og især kaptajn Maguire er imponeret over den rutinerede uruguayaner.

- Hans(Cavani, red.) bevægelse i boksen er fremragende. Han er den bedste jeg har spillet mod til træning. Han er hele tiden i bevægelse. Vi ved hvad han kan bringe til klubben. Det er vigtigt, at han kommer i gang nu, for han er en top klasse spiller.

Maguire fortæller også, at United spillerne, på trods af at være bagud 2-0 i pausen, ikke følte, at de var ude af kampen.

- Det var mærkeligt, for det stod 2-0 ved pausen og vi følte stadig, at vi var med i kampen. Vi vidste, at vi skabte problemer, for vi havde nogle rigtig gode chancer, siger Maguire til BBC og fortsætter.

- Det skulle være bedre(i anden halvleg, red.). Højere intensitet og udnyttelse af chancerne. Da vi kom på 2-2 føltes det som om, at der kun var et hold der kunne vinde kampen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.