Månedens United-spiller: Lindelöf vinder afstemning

Brugerne på OldTrafford.dk har valgt Victor Lindelöf til januar måneds bedste Manchester United-spiller – foran blandt andre Marcus Rashford og Paul Pogba.

Fra udskældt til hyldet. På få måneder er Victor Lindelöf gået fra skurk til en regulær helterolle i Manchester Uniteds centrale forsvar, og nu har brugerne på OldTrafford.dk belønnet ham med titlen som januar måneds bedste spiller. 

Den 24-årige svensker fik lidt under halvdelen af stemmerne i en måned, hvor der var så mange gode præstationer, at redaktionen nominerede fem spillere; Marcus Rashford, Paul Pogba, Ander Herrera, David de Gea og altså Lindelöf. 

Den tidligere Sporting Lissabon-spiller har fået fem gange 90 minutter i januar. Han var blandt andet med til at holde clean sheet på Wembley mod Tottenham, og han scorede også sit første mål i den røde trøje, da han udlignede til 2-2 mod Burnley i seneste kamp. 

I starten af sæsonen udtalte den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, at han “har ondt af Lindelöf, fordi han tydeligvis ikke er god nok til det her niveau.” 

Resultat af afstemning

  1. Victor Lindelöf (250 stemmer)
  2. Marcus Rashford (173 stemmer) 
  3. Paul Pogba (67 stemmer)
  4. Ander Herrera (33 stemmer)
  5. David de Gea (14 stemmer) 

 

Forrige artikel

Fellaini-salg er ikke bekræftet endnu

Næste artikel

Ole: Martial og Rashford kan skabe et farligt samarbejde

ANNONCE