Målscorer McTominay håber på sejrsstime

Manchester United-målscorer Scott McTominay håber på, at sejren mod Norwich kan være starten på en sejrsstime for Manchester United.

Efter fire Premier League-kampe uden sejr fik Manchester United endelig tre point på kontoen, da Norwich blev besejret med 3-1. Scott McTominay, der gjorde det til 1-0 i første halvleg, glædede sig over, at holdet leverede 90 gode minutter.

– Vi havde brug for en god præstation i dag. Vi skulle have slået Liverpool i sidste uge. Vi leverede i 90 minutter i dag. Forhåbentlig kan vi få noget momentum, siger Scott McTominay ifølge BBC.

Udover McTominay scorede Marcus Rashford og Anthony Martial for United, og skotten er glad for at spille bagved en fronttrio, der søndag også indeholdte Daniel James.

– Det er skræmmende at møde en trio som dem. Det er en trio med et enormt potentiale. Det er vigtigt, at ens angribere er i form, konstaterer McTominay.

McTominays mål til 1-0 var Uniteds mål nummer 2.000 i Premier League-æraen, og McTominay er stolt over at være manden bag.

– Jeg kendte godt til rekorden før kampen, og det er dejligt. Det er en stor bedrift at score i Premier League. Jeg vil bare gerne betale manageren tilbage for hans tillid. Jeg er glad for de tre point, og det er vigtigt, at holdet spillede godt. 

Sejren bragte United op på syvendepladsen i Premier League. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Flotte præstationer i Norwich

Næste artikel

Solskjær: Resultaterne har gjort ondt på mig

ANNONCE