Målscorer Mata: Bedre tempo i anden halvleg

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Målscorer Mata: Bedre tempo i anden halvleg

11 januar, 2017 - 00:27
Juan Mata scorede igen et vigtigt mål for Manchester United, da han satte det første mål ind i aftenens semifinale mod Hull City.

Juan Mata scorer imod Hull City ©Getty

Manchester United skabte igen mange chancer, da Hull City kom på besøg i ligacuppens første semifinale på Old Trafford. Alligevel var det først i anden halvleg, at gennembruddet kom.

Således kunne Juan Mata efter 56 minutters spil sparke Henrikh Mkhitaryans oplæg i kassen. Spanieren glæder sig da også over målet, men erkender også, at der skulle sættes yderligere pres på efter pausen.

- Vi var nødt til at spille hurtigere, sætte mere tempo på kampen - i bund og grund det, fortæller den offensive midtbanespiller om, hvad Jose Mourinho fortalte spillerne i pausen.

- Vi måtte skabe en lille smule mere. Jeg mener, vi havde et par chancer i første halvleg, så vi kunne have scoret tidligere. Men vi gjorde det i anden halvleg - 2-0 er et godt resultat, selvom den stadig ikke er helt hjemme.

Den spanske målmager var måske, måske ikke offside ved sit mål, men sådan vil det altid være i fodbold, mener Juan Mata, der blot er glad for at komme på tavlen igen.

- Da jeg så, at Mkhi vandt bolden i luften, prøvede jeg bare at komme til den bagerste stolpe og sætte bolden i nettet. Der også har været nogle situationer, hvor vores mål har været onside og blevet dømt offside, men sådan er fodbold. Det er virkelig svært for dommerne, men heldigvis var det et mål i dag.

- Sejren er første skridt imod Wembley. Det er klart, at det vil blive svært, og der vil helt sikkert komme stort pres på med deres fans på stadion, men vi har fået et godt resultat, vi indkasserede ikke et mål, og det er vigtigt, slutter Mata.

Manchester United får mulighed for at booke finalepladsen mod enten Liverpool eller Southampton, når de gæster Hull City i returopgøret 26. januar.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje