LVG: Vi skal præstere nu

Hvis holdet skal spille med i Champions League, så er der ikke plads til fejl.

Når United spiller mod Club Brugge tirsdag aften, så er der stort pres på spillerne for at præstere. Der er simpelthen ikke plads til fejl, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at spille i den fineste europæiske turnering igen.

– Der er stort pres på os inden kampen. Hvis vi vil være med, så er det nu. Vi hørte Arsene Wenger tale om noget lignende sidste år. Denne slags kampe er svære, og Brugge er absolut ikke en let modstander, sagde LVG under dagens pressemøde.

– De står kompakt og dækker godt op, men de kan også godt angribe. Alle i klubben ønsker at spille i Champions League, så nu skal vi bevise vores værd. 

Victor Vasquez er en meget vigtig spiller for Club Brugge, og det er samtidigt en gammel bekendt af Louis van Gaal. Han var ungdomsspiller und erhollænderen i Barcelona-tiden, og derfor er han meget opmærksom på spillerens kvaliteter. 

– Han er rigtig god. Han har masser af fart og vision i spillet, så han er helt klart en nøglespiller. Han er dog ikke den eneste fra Club Brugge med stor kvalitet. 

 

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Club Brugge

Næste artikel

- Jeg har savnet de her kampe

ANNONCE