LvG: Rooney har et knæproblem

Louis van Gaal bekræfter, at Wayne Rooney har pådraget sig en knæskade, men vil ikke sige noget om, hvor længe angriberen er ude. I alt er 13 spillere ude for Manchester United, siger manageren.

Manchester United rejste onsdag til Danmark, hvor de torsdag skal møde FC Midtjylland. Det bliver dog uden Wayne Rooney, der blev hjemme i Manchester.

Den engelske avis The Times skrev tidligere, at angriberen kunne være ude i op til to måneder med en knæskade. På onsdagens pressemøde var Louis van Gaal dog ikke helt så dramatisk. 

– Det er svært at sige (hvor længe han er ude, red.). Han blev skadet i kampen mod Sunderland og fik en knæproblem. Vi må vente at se med, hvor længe han er ude, siger Louis van Gaal på aftenens pressemøde. 

– I 2016 scorede han mål, og derfor havde vi en god stime. Men det må vi håndtere, fordi alle spillere kan blive skadet – også anføreren, siger manageren.

Wayne Rooney er dog langt fra den eneste skade, som Manchester United døjer med. Louis van Gaal fortæller, at hele 13 spillere er ude med skader.

– Når man ser på skaderne, er det latterligt. Det er allesammen kontaktskader, så vi har været meget uheldige, siger han.

Skadeslisten tæller nu Matteo Darmian, Adnan Januzaj, Guillermo Varela, Phil Jones, Ashley Young, Bastian Schweinsteiger, Marcos Rojo, Antonio Valencia, Luke Shaw, Marouane Fellaini, Cameron Borthwick-Jackson og Wayne Rooney.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Forrige artikel

Avis: Rooney ude i to måneder

Næste artikel

Van Gaal tilfreds med bredden i angrebet

ANNONCE