LVG: Det var en svær kamp

Fejringen af Louis van Gaals 64 års fødselsdag var udfordret et par gange, men hollænderen fik sig alligevel en sejr i gave.

– Det var en meget svær kamp, da det var to hold som begge ville presse, så hver spiller var kun på bolden i meget kort tid, lød den umiddelbare vurdering af kampen fra Louis van Gaal.

– Vi holdte ikke på bolden så meget, men fik alligevel skabt nogle chancer. Vi havde svært ved at håndtere deres pres, men vi fik flere muligheder, og hvis de havde udnyttet chancen ved Christian Eriksen i starten, så havde det været en helt anden kamp. Så vi var heldige i dag, sagde Louis van Gaal efter kampen til MUTV.

Den hollandske manager fylder 64 år i dag og fik dermed den bedste gave af sit hold med dagens sejr.

– Det var meget specielt i dag fordi det er min fødselsdag, så mine børn og børnebørn er her. Så hvis vi havde tabt, så havde det ikke været en god en dag. Jeg ville ikke være i stand til at grine, selvom mine børn ville være der. Nu skal vi have en god fødselsdagsfest på min favoritrestaurant, lød det fra dagens fødselslar, som herefter brød ud i sang, som du kan se og høre herunder.

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Forrige artikel

Billeder fra sæsonpremieren imod Spurs

Næste artikel

Pochettino frustreret efter premierenederlag

ANNONCE