Luke Shaw: Vi vil rejse os

Holdets “Man of the Match” i 3-0-nederlaget til Tottenham siger undskyld til fansene for det dårlige resultat. Men samtidig forsikrer Luke Shaw, at omklædningsrummet er sammentømret, og at sejrene kommer.

Den 22-årige venstreback er startet inde i alle sæsonens tre kampe, og mandag aften blev han kampens spiller mod Tottenham. Men trods den personlige succes, var det en ærgrerlig Luke Shaw, der mødte MUTV efter 3-0-nederlaget.

– Personligt går jeg ikke så meget op i min egen præstation, jeg går mere op i resultatet og holdet. Det var en trist aften for os. Vi er nødt til at rejse os, fortsætte med at arbejde hårdt og begynde at skovle point sammen, sagde englænderen. 

– Til alle fansene der var tilstede; det er vi kede af, og vi lover, at vi bliver bedre, lød det endvidere. 

I øjeblikket er de engelske avisspalter dagligt fyldt op med historier om splid i Manchester United, en Paul Pogba der er utilfreds og en manager med et rygende varmt sæde under sig. Det er ikke gået Luke Shaws næse forbi, og han kommenterede også på det efter Spurs-fiaskoen. 

– Der bliver skrevet meget i medierne om, hvad der sker i vores omklædningsrum. Men vi har en rigtig god holdånd. Vi er en god gruppe gutter, der kæmper for at opnå store ting her, sagde han. 

Mourinho: Jeg er meget tilfreds med Shaw 

To af dem der har haft et svært forhold til hinanden er netop Luke Shaw og manager Jose Mourinho. I løbet af seneste sæson kritiserede portugiseren flere gange venstrebacken i medierne for hans indstilling og viljestyrke. 

Men nu har piben fået en helt anden lyd. Efter den flotte personlige start på sæsonen fremhævede den 55-årige United-manager Luke Shaw, da han talte med MUTV mandag aften. 

– Jeg var specielt tilfreds med ham. Jeg fortalte ham, at han ikke kunne have spillet bedre, end han gjorde. Jeg så, han havde krampe, da vi var bagud 3-0, men han fortsatte indtil sidste sekund med den dedikation, som fansene elsker, sagde Mourinho. 

– Selvfølgelig skal knægten være skuffet med resultatet, men han skal også vide, at han nu har spillet tre virkelig gode kampe i Premer League. I dag (mandag mod Spurs, red.) var han virkelig, virkelig god. Jeg er meget tilfreds.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Carragher: Lindelöf burde slet ikke spille på det niveau her

Næste artikel

Neville: Derfor skal Mourinho ikke fyres

ANNONCE