Luke Shaw: Det er ikke godt nok

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Luke Shaw: Det er ikke godt nok

04 oktober, 2018 - 11:05
Uniteds venstreback er utilfreds med holdets præstationer og jagter en sejr mod Newcastle på lørdag

Luke Shaw ©Getty

Krisen kradser i Manchester United, og der er ikke noget at sige til, hvis fansene er frustrerede. 

Sådan lyder det fra Luke Shaw, der har været et af de meget få lyspunkter i en indtil videre miserabel sæson for storholdet. 

- De seneste kampe har ikke været gode nok. Vi har brug for (landsholds, red.)pausen, og vi har brug for pausen med en sejr. 

- Det føles altid bedre at starte en landsholdspause med en sejr, for hvis du ikke vinder, er der lang tid til næste kamp, hvor man kan gøre comeback. Det er frustrerende, hvis vi ikke gør det, men jeg er sikker på, at vi nok skal komme tilbage, siger Shaw til MUTV ifølge The Mirror. 

Sidste års nummer to i Premier League er uden sejr de seneste fire kampe i alle turneringer, hvilket har medført uro i pressen og blandt fans. En reaktion, Shaw udmærket forstår. 

- Vi bliver ved med at sige det efter hver kamp, og jeg er sikker på, det er hårdt for fansene, men jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige. 

- Vi skal vinde på lørdag, vi skal gøre det for os selv, for holdet, for staben og vigtigst af alt for fansene. De har haft nogle hårde uger, og det er jeg sikker på, at vi også har haft som spillere. Vi skal gøre vores bedste for at råde bod på det i weekenden, lyder det fra venstrebacken. 

United - Newcastle fløjtes i gang lørdag klokken 18.30. Efter landsholdspausen venter bl.a. Chelsea og Juventus.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19