Lukakus muskelopbygning er årsag til dårlig form

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lukakus muskelopbygning er årsag til dårlig form

10 december, 2018 - 10:42
Romelu Lukaku øgede sin muskelmasse under VM-slutrunden i sommer, og det har kostet i Premier League, siger angriberen,

Romelu Lukaku mod Manchester City ©Getty

Romelu Lukaku var en af profilerne på det belgiske mandskab, der i sommer vandt bronze ved VM i sommer, og præstationerne var lovende forud for den nye Premier League-sæson. Men belgieren fortæller, at han tog ekstra kilo muskler på under slutrunden, og han mener, at det har haft betydning i starten af den nye sæson.

I weekenden scorede Lukaku for anden weekend i træk for United, efter en periode hvor Mourinho har henvist angriberen til bænken. Den magre målhøst har fået flere fans og eksperter, til at kritisere den tidligere Chelsea-spiller, og blandt andet kaldt Martin Keown hans præstationer for kattekillinge-agtie. Selv tror belgieren på, at der nu er bedre tider forude.

- Jeg synes, jeg gjorde det godt under VM-slutrunden, men i Premier League er det bare en anden slags fodbold, hvor jeg ikke kan spille med samme muskelmasse som i internationale kampe. Jeg har tabt kiloene igen ved at drikke masser vand, spise fisk og grøntsager.

- Jeg var også træt mentalt efter slutrunden, fordi det var så intenst. Særligt fordi vi var så tæt på at vinde. Men nu føler jeg, at jeg er på et andet niveau igen og klar til at klø på, siger Lukaku ifølge Goal.com.

Lukaku scorede som bekendt i weekendens 4-1 sejr over Fulham, og det var angriberens første mål på Old Trafford siden marts.