Lukaku vil vinde Premier League

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lukaku vil vinde Premier League

22 april, 2018 - 13:47
Romelu Lukaku glæder sig over, at United er avanceret til FA Cup-finalen, men han slår fast, at Premier League-pokalen er hans største mål.

Romelu Lukaku ©Getty

Romelu Lukaku kan øjne sin første pokal i engelsk fodbold, efter United i går spillede sig i FA Cup-finalen. Det er den store belgier glad for, men hans største ønske er stadigvæk at vinde Premier League.

- Vi vandt mod et godt hold og er i finalen. Det er vigtigt. Nu har vi fire kampe i ligaen, hvor vi skal præstere godt og sørge for, at vi er klar til finalen. Men jeg vil vinde Premier League, det er det vigtigste.

- Det vil være godt at ende sæsonen med at vinde pokalen, men så skal vi også se frem til at være klar til at udfordre om mesterskabet næste sæson, siger Lukaku.

Manchester City har sikret sig mesterskabet efter en ganske imponerende sæson, men Uniteds topscorer ser rigtig gode muligheder for, at han og holdkammeraterne kan blive bedre og blive en større trussel næste år.

- Vi har vundet mod alle holdene i top-seks, og det skal vi blive ved med. Jeg synes, vi har holdet til det, men manageren skal selvfølgelig se på, om vi har brug for et par nye spillere. Det vigtigste er, at vi bliver mere stabile.

Romelu Lukaku har i sin første United-sæson scoret 27 mål i skrivende stund.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19