Lukaku vil være som Ronaldo og Lewandowski

Romelu Lukaku ser ikke sig selv som nogen ny Didier Drogba, selvom sammenligningen ligger til belgierens farlige venstreben. Det er mere Ronaldo og Lewandowski, han vil sammenlignes med, lyder det fra ham.

Romelu Lukaku blev som 18-årig hentet til Chelsea fra belgiske Anderlecht. På grund af belgierens voldsomme fysik, blev han hurtigt sammenlignet med Chelsea-legenden, Didier Drogba.

Lukaku slog dog aldrig igennem på Stamford Bridge og efter et par udlån endte han i Everton, inden han i starten af denne måned skiftede til United. Sammenlignen med Drogba har dog ikke fået ende, men Lukaku selv affejer den.

– Jeg er anderledes. Drogba er mere en targetman, end jeg er. Jeg er en spiller, der skal have bolden i fødderne og som kan løbe bag om forsvaret. Der er fysiske lighedstegn, men vi er vidt forskellige spillere, siger den store angriber til The Independent. 

Nu er Lukaku på Old Trafford, og angriberen har som mål at score samme antal mål som Lewandowski i Bayern München eller Cristiano Ronaldo i Madrid. Han indrømmer dog, at han endnu har et stykke vej.

– Jeg er langt fra det niveau, men det er det, jeg sigter efter. Det hele handler om holdet for mig. Jeg vil have, at holdet vinder trofæer, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at vi får succes.

Lukaku har indtil videre nettet to gange som United-spiller på sommerens Preseason-Tour i USA.

QUICK LINKS

Forrige artikel

Pallister: Matic kan bringe United fysik

Næste artikel

- Zlatan er stadig en leder

ANNONCE