Lukaku vil arbejde sig tilbage på holdet efter stærk præstation

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lukaku vil arbejde sig tilbage på holdet efter stærk præstation

25 januar, 2019 - 23:35
Romelu Lukaku havde en god fredag aften med to oplæg i sejren mod Arsenal. Han håber at bygge videre på præstationen.

Romelu Lukaku mod Arsenal ©Getty

Fredag aften blev en rigtig fin af slagsen for United-fansene, der så deres hold sejre på udebane mod Arsenal i FA Cuppens fjerde runde. En af de helt store årsager til det positive resultat var Romelu Lukaku, der gik fra banen med to oplæg i bagagen.

- Gutterne skulle bare sparke den ind. Jeg har altid villet være en spiller, der både kan score mål og lægge op, sagde han til BBC efter kampen.

Netop BBC havde forinden kåret belgieren til kampens bedste spiller, og det kommer efter en svær periode, hvor han ellers har set sin plads i startopstillingen blive overtaget af især Marcus Rashford.

- Jeg tager det bare en dag ad gangen. Jeg arbejder hårdt til træning, og det betalte sig i dag, og vi vandt. Nu er det op til mig at blive ved med at arbejde og hjælpe holdet med mål og oplæg, sagde han.

Ser man også bort fra personlige ønsker om at være i startopstillingen og des lige, er der også en god rytme i truppen både i dagens kamp og generelt, fortalte angriberen.

- Vi havde en klar retning i dag, og jeg er meget glad for sejren og måden, vi fik den på. Se på klubbens historie. Vi går efter at dominere og lave så mange chancer som muligt.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19