Lukaku: Solskjær ville beholde mig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lukaku: Solskjær ville beholde mig

17 november, 2019 - 14:54
Romelu Lukaku forlod Manchester United i sommers og blev famøst ikke erstattet. Nu fortæller angriberen en belgisk avis at han var klar til at forlade United allerede i marts måned. Solskjær ville ifølge Lukaku ikke af med ham.

Romelu Lukaku ©Getty

Romelu Lukaku har fået en god start på sin første sæson udenfor England i otte år. Indtil videre står han noteret for ni mål i tolv kampe for Inter i Serie A - nr. to på topscorerlisten efter Ciro Immobile med 14.

Det har fået mange United-fans til at krumme tæer. Han blev som bekendt ikke erstattet i sommers, og United har henover efteråret ikke scoret nok mål. Men nu fortæller Lukaku selv – i et interview med den belgiske avis Het Belang van Limburg - at det var hans egen idé at forlade Old Trafford og United:

- Solskjær har min evige respekt. Han forstod mig da jeg i marts fortalte ham at det var på tide for mig at forlade England. Jeg havde været i Premier League siden jeg var 18, og nu er jeg 26. Solskjær ville gerne beholde mig, men jeg var klar til at prøve noget nyt.

Er man en af de fans der har været frustreret over salget af Lukaku, er det altså ifølge manden selv ikke Ole Gunnar Solskjær man skal rette sin kritik imod.
Lukaku fortæller yderligere at hans gode start i Inter bla. er fordi han i forvejen kendte Antonio Conte og hans spillestil:

- Jeg havde et godt forhold til Antonio Conte i tre år [i Chelsea, red.] og jeg ved præcis hvad han forventer af mig. Takket være min fodboldintelligens har jeg integreret mig hurtigt. Vi spiller i et system med to angribere, og det passer mig godt. Desuden kendte jeg flere af mine holdkammerater i forvejen.

Lukaku var senest i aktion for det belgiske landshold med et mål til følge i en overbevisende 4-1 sejr mod Rusland. Belgien har for længst kvalificeret sig til EM til sommer. Det forventes at Lukaku starter inde på toppen for dem.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.