Lukaku og Shaw: Solskjær har allerede jobbet

Romelu Lukaku og Luke Shaw sender enorme roser ud til deres midlertidige chef i kølvandet på det historiske comeback på Parc des Princes.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United formåede i går at gøre det, som de fleste tænkte, der ikke kunne gøres – slå PSG ud efter at være bagud med 0-2 efter første kamp.

Det fik det meste af fodboldverdenen til at sende roser mod den norske manager, og gårsdagens tomålsskytte Romelu Lukaku er ingen undtagelse. Han mener nemlig, at Solskjær skal have jobbet – og at han får det.

– Jeg ved, at han kommer til at blive. Det er der ingen tvivl om, siger Lukaku om Solskjærs chancer for at få det midlertidige job i Manhcester United.

Romelu Lukaku påpeger også kritikerne, der mente, at Manchester United aldrig mødte kvalitetsmodstandere, da de begyndte at vinde.

– Alle snakkede om, i de første fire kampe, hvordan vi mødte dårlige modstandere. Men så slog vi Chelsea, Tottenham og Arsenal på udebane – og nu denne kamp. Hvad mere skal han gøre?

– Han vil gerne blive og spillerne vil gerne have ham her. Vi spiller virkelig godt, vi spiller på den måde, Manchester United bør spille på, afslutter Lukaku.

Stor opbakning fra Shaw

Luke Shaw har også løftet sit niveau gevaldigt under Solskjær og har været en af de første på holdkortet til hver kamp. Han støtter, ikke overraskende, også sin norske manager.

– Jeg tror ikke, jeg behøver at sige meget efter de her resultater – det ser sikkert ud (at han får jobbet, red.). Vi elsker alle Ole og det arbejde, han har gjort indtil videre, siger Luke Shaw.

– Vi nyder alt lige nu. Det har resultaterne også vist. Vi havde et par svære kampe, men nu er det ni udekampe i træk, og de er ikke nemme kampe. Men det viser bare, hvilket arbejde, Ole og de andre trænere har gjort. Må det endelig fortsætte, siger en ekstatisk Luke Shaw.

 

Forrige artikel

Young: Det er en utrolig bedrift

Næste artikel

Neymar bitter efter VAR-kendelse: En skændsel

ANNONCE