Lukaku og Fellaini i spil til Derby-kamp

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lukaku og Fellaini i spil til Derby-kamp

04 januar, 2018 - 18:22
De to belgiere, der har siddet ude med skader, er begge kampklare igen, mens Michael Carrick er begyndt at træne med holdet igen. Antonio Valencia vender tilbage i næste uge.

Romelu Lukaku ©Getty

På torsdagens pressemøde foud for FA Cup-kampen mod Derby fredag aften havde Jose Mourinho gode nyheder med til United-fansene.

- Af de skadede spillere er Fellaini tilbage. Michael Carrick er tilbage i træning, han er ikke kampklar, men han er begyndt at træne med holdet igen. Antonio Valencia vender tilbage i næste uge, så han spiller ikke i morgen. Vores situation er blevet bedre, sagde han.

I forvejen havde han i et interview med MUTV fortalt, at Romelu Lukaku er kampklar. Han var for en sikkerheds skyld blevet sparret efter et slag i hovedet, men det viste sig ikke at have givet ham en hjernerystelse, så han er til rådighed igen.

United-manageren løftede på pressemødet også en lille smule af sløret for, hvordan han vil stille op til fredagskampen.

- Jeg kommer til at spille med Romero, fordi han er en topklasse målmand, og han fortjener at spille. David De Gea fortjener at blive hvilet, sagde han.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Flere artikler om Manchester Uniteds kamp imod Derby County Flere artikler om kampen imod Derby County ([field_tvkanal])

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19