Lukaku bekræfter næsten sit eget farvel

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lukaku bekræfter næsten sit eget farvel

12 juni, 2019 - 14:24
I et interview efter en landskamp med Belgien udtaler Romelu Lukaku, at han har et stort ønske om at skifte til italiensk fodbold.

Romelu Lukaku nettede tirsdag aften to gange for Belgien, og efterfølgende stillede han op til interview, hvor han talte enddog meget positivt om Antonio Conte, som han kalder verdens bedste træner, og han udtalte, han han selv har truffet en beslutning om sin fremtid.

En meget begivenhedsrig aften for den belgiske angriber.

- Jeg har allerede taget en beslutning om min fremtid, men jeg kan ikke afsløre den, for jeg har en kontrakt med Manchester United, og jeg skal respektere klubben, siger han ifølge mediet Premium Sport, inden han fortsætter.

- Jeg er stor fan af Serie A. Folk, der kender mig, ved at jeg havde et ønske om at spille i Premier League men også i Serie A. Min agent skal snakke med Manchester United, og jeg har allerede taget min beslutning. Nu skal klubben beslutte sig, men min agent ønsker det bedste for mig.

Romelu Lukaku skiftede i 2017 til Manchester United, der sikrede sig den tidligere Everton-angriber for næsen af Chelsea - og Antonio Conte. Nu bliver de to med en pæn sandsynlighed forenet i Inter.

 

 

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk