Lucas Moura vil kun til United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lucas Moura vil kun til United

07 januar, 2018 - 19:59
Paris SG vil gerne af med deres brasilianske kantspiller, der dog kun vil skifte til Manchester United.

Morgan Schneiderlin og Lucas Moura ©Getty

I 2013 jagtede Sir Alex Ferguson den brasilianske kantspiller Lucas Moura, der dengang i stedet valgte at tage til Frankrig og Paris SG. Nu er 25-årige Moura blevet mere moden, og ønsker angiveligt at komme til Old Trafford, hvor manager Jose Mourinho er på udkig efter forstærkninger til offensiven.

Lucas Moura får ikke meget spilletid i øjeblikket i den franske hovedstad, efter de i sommers hentde både Kylian Mbappe og Neymar til kanterne. Derfor er man nu klar til at skille sig af med Moura.

- Nogle af de spillere som ikke spiller så meget, de kan måske blive nøglespillere på andre hold da de stadig er glimrende spillere, men de har bare ikke mulighed for at spille hos os. Som eksempelvis Ben Arfa og Lucas Moura, sagde træner Unai Emery tidligere på måneden.

Og med VM i Rusland i horisonten, er Moura på udkig efter spilletid for at spille sig ind i den brasilianske VM-trup. Men han er ikke klar til at gøre hvad som helst. For angiveligt skulle flere franske klubber være på udkig efter Lucas, der dog afviser dem, da han gerne vil til United.

- Han er ikke interesseret. Vi kan ikke tvinge det igennem. Det er en skam for ham, da VM er et halvt år væk og hvis han bliver i Paris kommer han helt sikkert ikke med. Kom han her, ville han spille og hjælpe os gevaldigt, da han har kvaliteterne til det, lyder det fra Waldemar Kita der er præsident i Nantes, som har Claudio Ranieri som cheftræner.

I følge rygtebørsen skulle spanske Betis, franske Nantes, Nice og Bordeaux være ude efter kantspilleren, der også står på listen over potentielle forstærkninger i United. I hvert fald i følge flere medier i Frankrig og England, der altså også mener at vide, at Lucas kun vil væk fra Paris, hvis det ender med et skifte til United.

Problemet skulle dog være, at Paris ønsker et salg med det samme, blandt andet for at få penge i kassen og for at overholde FFP-reglerne. United derimod ønsker først at leje kantspilleren, inden en eventuel permanent handel kan gå i orden til sommer.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19