Louis van Gaal: Det blev svært til sidst på grund af træthed

Louis van Gaal var tilfreds med sejren på en dag, hvor United kom tilbage efter at have været presset i starten og var kommet bagud med 1-0.

Holdets manager fortæller, at der var nogle trætte spillere på banen efter Champions League-kampen i tirsdags, og at dette kunne ses i slutningen af kampen.

– Vores spillere var trætte efter Champions League-kampen, og det kunne ses i de sidste 15 minutter, men jeg kunne lide måden, vi ændrede kampen på. Vi kontrollerede i 30 minutter i anden halvleg, inden det blev svært til sidst på grund af træthed.

– Vi fik Valencia ind i anden halvleg, og han fik styr på Tadic, der havde spillet godt i første halvleg. Schweinsteiger kom også ind og viste, hvordan han kan kontrollere en kamp, og han var med i det tredje mål, udtalte hollænderen til SkySports efter kampen

Louis van Gaal havde også roser til den dobbelte målscorer for United, Anthony Martial.

– Han løber altid bag forsvaret, og det kan jeg godt lide. Samtidig er han god til at holde på bolden, så han er allerede vigtig for os. Vi kan måske forvente, at han er mere kontinuerlig, end vi først havde regnet med. Forsvarspillerne i Premier League er dog fysiske, og det vil han få at mærke, men han er en stærk fyr. 

Næste opgave for Louis van Gaal og tropperne er på onsdag i Liga Cuppen mod Ipswich.

 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Koeman: Dumme fejl kostede

Næste artikel

Morgan Schneiderlin roser Martial

ANNONCE