Lokalmedie: Pochettino vil have Solskjærs job

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lokalmedie: Pochettino vil have Solskjærs job

03 december, 2019 - 13:53
Ifølge Manchester Evening News' er Mauricio Pochettino stadig lun på managersædet på Old Trafford. Argentineren bekræftede mandag, at han er åben for tilbud.

#OleOut eller #OleIn? Debatten om Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjærs fremtid raser, og den er ikke blevet mindre hidsig, efter at Mauricio Pochettino blev ledig på markedet.

Og argentineren er klar på at overtage tøjlerne - det skriver i hvert fald Manchester lokale avis Manchester Evening News (MEN). 

- Ifølge MEN's oplysninger er Pochettino, som har fået sparket af Spurs, stadig lige så interesseret i at være manager for United, som han var, da Jose Mourinho blev fyret sidst år, skriver Samuel Luckhurst i avisen tirsdag. 

Manchester Evening News har ofte en noget tabloid karakter, og det er ikke alle deres historier, som er lige troværdige. Men Samuel Luckhurst er deres såkaldte United-korrespondent, og når han har byline på artikler, er det som regel ikke pure opspind. 

Og det virker heller ikke usandsynligt, at Pochettino er lun på Solskjærs sæde. Mandag udtalte han i hvert fald, at han er "åben overfor tilbud", og at han "ikke har brug for en pause". 

Men der bliver hård konkurrence om argentinerens underskrift, skriver Luckhurst. Både Arsenal og Bayern München lurer på den tidligere Tottenham-manager. 

Ifølge oplysninger fra The Athletic skal Uniteds norske manager dog ikke frygte for sit job. Ed Woodward og resten af bestyrelsen har fortsat tiltro til ham trods de svigtende resultater. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk