Lingard: Vigtigt med tidligt mål

Jesse Lingard leverede en fantastisk assist til Zlatans første scoring, og det var som taget ud af Mourinhos taktiske oplæg.

Fem minutter. Det var alt Zlatan behøvede for at bringe United i front i dagens kamp mod West Bromwich. Den målgivende pasning kom fra Jesse Lingard, der havde fået chancen fra start på højrekanten i dag, efter Juan Mata havde spillet der i onsdags mod Crystal Palace.

Men selv om Lingard som udgangspunkt var placeret på højrekanten, så man ham ofte over det hele i offensiven. Han tog en masse løb i dybden og ind i banen, og det var en del af taktiske oplæg forklarede han efter sejren til MUTV.

– Det var vigtigt med det første mål, det tog ligesom motivationen fra dem tidligt i kampen. Manageren havde sagt, at jeg skulle se efter rum og løb i dybden. Og så er det vel det første løb jeg tager, hvor bolden så kommer perfekt, og man må sige det samtidig også er fremragende afsluttet jo, lød det fra Lingard.

Foruden den fremragende assist, burde Lingard selv have noteret sig på måltavlen, men skarpheden manglede, da han kort før pausen sendte bolden over Ben Foster i West Bromwich-målet. Lingard blev erstattet af Marcus Rashford med et kvarters tid tilbage.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Det var en holdpræstation

Næste artikel

Mourinho glad efter dagens sejr

ANNONCE