Lingard savner spilletid i VM-jagten

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lingard savner spilletid i VM-jagten

08 oktober, 2021 - 10:29
England ligger lunt i svinget til at snuppe en billet til VM-slutrunden i Qatar. Her håber Jesse Lingard at få en af de eftertragtede pladser, men offensivspilleren er godt klar over, at det kræver mere spilletid end tilfældet er nu.

Jesse Lingard i den nye United-trøje - 2018 ©Adidas

Ole Gunnar Solskjær råder efterhånden over en bred trup, hvor særligt kvaliteten på bænken har fået sig et nøk opad de seneste par år. Det har blandt andet betydet, at flere spillere har søgt nye græsgange, som eksempelvis Jesse Lingard, der i foråret havde et succesfuldt lejeophold i West Ham United. 

Den 28-årige englænder gjorde det så godt med blandt andet ni scoringer i 16 ligaoptrædener, at han kom med i Gareth Southgates bruttotrup forud for sommerens EM-slutrunde. I sidste ende blev Lingard dog sorteret fra, men nu håber offensivspilleren, som nu er tilbage i Manchester United, på en ny chance til næste års Verdensmesterskaber i Qatar. Det kræver dog særligt én ting.

- Der er selvfølgelig stadig lidt tid til VM, men det er klart, at man har brug for at spille fast. Jeg var så tæt på at komme til EM, og det tror jeg blandt andet skyldes min faste spilletid i West Ham, siger Lingard ifølge Sky Sports. 

- Spiller man 20 eller 25 kampe, så har du større sandsynlighed for at komme igennem nøglehullet. Lige for tiden holder jeg ikke mit navn varmt, men hvis jeg bliver ved gøre det godt, så ved man aldrig, hvad der sker.

- Det er bare en af den slags ting, man skal leve med i fodboldens verden, men hvis man ser på mine seneste præstationer, så kan man forhåbentlig se en forandring de næste par uger. 

Lingard, der lige nu er med Three Lions til deres to kommende VM-kvalifikationskampe mod Andorra og Ungarn, har indtil videre blot fået 45 minutters spilletid i Premier League fordelt over tre optrædener, hvor han til gengæld står noteret for to scoringer.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her