Lingard sætter pris på Van Gaal

Louis van Gaal blev fyret umiddelbart efter finalesejren i FA Cuppen sidste år. Matchvinder i den finale var Jesse Lingard, og han var glad for livet under den karismatiske hollænder.

Det kom ikke som en overraskelse for mange, at Louis van Gaal ville blive fyret efter to sæsoner i United. Spillet var ofte uinsperende, og resultaterne udeblev. Men alligvel føler Jesse Lingard, at han lærte meget af hollænderen.

– Det var en god oplevelse for mig. Han gav dig selvtilliden til at gå ud at spille. Jeg vidste, han stolede på mig, og det var rigtig sjovt at spille hele sidste sæson, siger Lingard til Daily Star.

– Man ved ikke, hvad der var sket med en anden manager. En anden manager havde måske ikke givet Marcus Rashford debut eller satset på mig i mange kampe.

Selvom Jesse Lingard var glad for tilværelsen under Louis van Gaal, så er han også tilfreds med de tilføjelser, der kom til holdet forud for denne sæson.

– Med Pogba, Zlatan og Mkhitaryan skal man nu virkelig kæmpe for pladsen. Det er store navne. Det gør en sulten, og når man så får chancen, så handler det bare om at gribe den.

– Det er spillere, som vi selvfølgelig ser op til, og vi kan virkelig lære af de ting, som de har opnået.

United skuffede mod West Bromwich i går, men har chancen igen mod Everton tirsdag aften.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Det er ikke let at spille på Old Trafford

Næste artikel

Mourinho kritiserer Shaws indstilling

ANNONCE