Lingard: Optimistisk efter landsholdsdebut

Jesse Lingard håber, at han kan bruge debuten på landsholdet positivt for United.

Jesse Lingard har i den seneste uge haft positive oplevelser, hvor han har fået debut for det engelske landshold. Den succes ønsker han at bygge videre på, når Manchester United går en hård måned i vente.

– Debuten var en oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Jeg kender selvfølgelig Southgate fra diverse ungdomslandshold, og jeg viste dermed præcis, hvad han forventede af mig. Det er godt for mig, at Gareth er landstræner, for han tror virkelig på mig, siger Lingard til MUTV.

– Det har hjulpet mig meget at få fast spilletid i United, så jeg skal bare fortsætte med at præstere nu. 

Jesse Lingard og Manchester United skal i morgen forsøge at tage tre point på Anfield. Den unge midtbanespiller afslører i denne sammenhæng, at det er en kamp, som der også er blevet snakket om på landsholdet. 

– Vi snakkede en del om det på landsholdet. Jeg spillede i kampen på Anfield i sidste sæson, og det var en kæmpe oplevelse. Jeg kender følelsen af at vinde på Anfield, og den følelse vil jeg gøre alt for at mærke igen. 

– Liverpool har været i god form, og det bliver ikke nogen nem opgave. De har en masse gode spillere og talent netop nu, men det har vi også selv. Det er altid stort at vinde over sine største rivaler.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Blind: Vi lever for de her kampe

Næste artikel

Målmand forlænger sin kontrakt med Manchester United

ANNONCE