Lingard: Man United er i mit blod

Jesse Lingard blev kampens spiller mod LASK Linz, hvor han for anden kamp i streg kom på måltavlen efter en udskældt sæson, hvor der har været langt mellem de gode præstationer.

Jesse Lingard scorede for anden kamp i streg, da United besejrede LASK Linz med 2-0. Den offensive midtbanespiller har igennem sæsonen lidt under et enormt formdyk, men sikrede sig endnu engang en god portion selvtillid efter en god præstation.

Lingard satte selv lidt ord på kampen efterfølgende i et interview med BT Sport.

– De (LASK Linz, red.) kom her med intet at tabe, og vi vidste, at de ville starte som lyn og torden. De gjorde det vanskeligt for os i første halvleg, men jeg følte, at vi havde dem ud i anden halvleg, hvor vi holdt os til planen. Du tanker selvtillid fra mål, og jeg ville tilføje mål denne sæson. Jeg er startet og scorede, så jeg håber, jeg kan fortsætte dette gennem turneringen. Ikke alle mål er verdensklasse, så du tager de her.

Lingard med efter 64 minutter udskiftet med Paul Pogba. Den 27-årige midtbanespiller var tydeligt irriteret, men forsikrer at reaktionen kom i kampens hede.

– Jeg nød at spille kampen. Jeg nyder fodbold naturligt, og jeg følte, at jeg kunne score flere mål, men det er managerens beslutning, så jeg støtter den. Når du er i den rigtige mentale tilstand, fylder fodbolden dit sind og skubber alt andet væk. Jeg elsker fodbold. Man United er i mit blod, og jeg elsker at spille for klubben.

Mandag venter FCK i Europa League-kvartfinalen, der spilles i Köln som en del af turneringsformen grundet corona.

– Vi har brug for truppen nu. Vi har ikke så mange skader. Vi mødes som et hold i næste uge, og vores mindset er kun på FCK-kampen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.