Lingard: Jeg vil bygge på

Unge Jesse Lingard har scoret i sine to seneste United-kampe, og den unge englænder håber, at den gode form kan fortsætte.

Først scorede Lingard i den overbevisende 3-0 sejr over Stoke, og siden scorede han et flot mål i søndagens remis mod Chelsea.

Offensivspilleren håber nu, at han kan blive ved med at levere gode præstationer.

– Van Gaal har fortalt mig, at han føler, at jeg nu har ramt den form, jeg havde før, jeg blev skadet, og jeg håber, jeg kan blive ved med at bygge på, fortæller Lingard til manutd.com

Det må uden tvivl have været et par mindeværdige dage for Lingard med to scoringer på fem dage, og særligt målet mod Chelsea er et af dem, der godt kan tåle at blive vist flere gange. Selv føler englænderen dog, at en sejr ville have betydet mere.

– Jeg var meget glad for den afslutning, og det var en dejlig følelse, men i sidste ende fik vi ikke sejren. Vi var meget tæt på, og vi arbejdede hårdt hele kampen. I sidste ende gik det dog desværre bare galt.

Næste gang, Jesse Lingard får muligheden for at score og vise sin populære jubelscene, ‘The Dab’, er på lørdag, når United på udebane møder Sunderland. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

Mourinho føler sig sikker på United-job

Næste artikel

- Cameron har hvad der skal til

ANNONCE