Lingard håber på mere spilletid

Jesse Lingard fik en halv times tid i lørdagens sejr mod Everton, og håber nu på at kunne få sit endelige gennembrud i United.

I Louis van Gaals første officielle kamp i spidsen for United, fik Jesse Lingard chancen fra start i hjemmekampen mod Swansea. Desværre for det unge talent måtte han tidligt gå ud med en alvorlig ankelskade, der holdt ham ude i flere måneder. Derefter kneb det for Lingard med at kæmpe sig tilbage i truppen.

I weekenden fik Lingard så muligheden igen, da han kort efter pausen erstattede Juan Mata i sejren på 0-3 i udekampen mod Everton. Det har nu givet 22-årige Lingard blod på tanden, og han håber at kunne imponere manager van Gaal, og få mere spilletid i løbet af de kommende måneder.

– Jeg har altid drømt om at spille for United, så mit mål er stadig at slå igennem her. At få knap 45 minutters spilletid, skader mig bestemt ikke fremadrettet. Der var en del af min familie på Goodison, og jeg vidste naturligvis ikke om jeg kom på banen, men det var en kæmpe ære for mig, at de kom og så mig, sagde Lingard efter kampen mod Everton.

Jesse Lingard har tidligere været udlånt til Birmingham og Derby i the Championship, og har ved flere lejligheder gjort det framragende under sommerens pre-season kampe.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

- Basti havde brug for en ny udfordring

Næste artikel

Ander Herrera nyder godt af konkurrence

ANNONCE