Lingard forklarer særlig jubelscene

Den jubelscene, som Jesse Lingard udførte sammen med Daley Blind i kampen mod West Bromwich, stammer fra filmen Any Given Sunday.

Lagde du også mærke til den øjensynligt indøvede jubelscene, som Jesse Lingard og Daley Blind udførte i går? Hvis du sad og manglede en forklaring, kommer den her. 

Lingard og Blind fejrede førstnævntes scoring på ganske særlig facon, og det var med reference til filmen Any Given Sunday. Heri spiller Jamie Foxx en amerikansk fodboldspiller, der fejrer touchdown på samme måde, som de to United-spillere gjorde med Lingards 1-0-mål mod West Bromwich Albion. 

– Stolt over at få mit første mål for klubben, og mest vigtigt fik vi de 3 point. Fejringen var fra filmen Any Given Sunday. STEAMIN WILLIE BEAMEN, skriver Lingard på Instagram med henvisning til Jamie Foxx-karakteren Willie Beamen.

Med sit mål fik den 22-årige kantspiller rundet en glimrende uge af. Først var han manden med oplægget til Wayne Rooneys vindermål mod CSKA Moskva i tirsdags, og lørdag åbnede han altså scoringen i 2-0-sejren over West Brom. Her blev han også kåret til kampens bedste spiller.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Manageren roser ung debutant

Næste artikel

Matas Blog: Det har været en god uge

ANNONCE