Lingard før Barca-braget: Alt er muligt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lingard før Barca-braget: Alt er muligt

10 april, 2019 - 11:02
Det er nyt territorie for United-spillerne at spille så store kampe som den mod FC Barcelona, men de har selvtillid til at løfte opgaven, mener Jesse Lingard.

Jesse Lingard mod Arsenal ©Getty

For anden runde i streg er Manchester United underdogs i Champions League, men klubben har flere gange i historien vist, at den trives ved at komme fra baghjul. Det er en tro, United-spillerne skal have med ind på banen ifølge Jesse Lingard. 

- Alt er muligt, og vi er nødt til at tro på det. Vi har selvtilliden til at gå ud at vinde kampe. Vi skal nyde de store kampe, vi er Manchester United, så vi tager de her store kampe, kigger på dem taktisk, finder deres svagheder og prøver at udnytte dem, siger Lingard til United Review.

I 2008 stod Manchester United overfor FC Barcelona i semifinalen i Champions League, og her scorede Paul Scholes det afgørende mål hjemme på et elektrisk Old Trafford. Det er år siden, der er spillet så stor en europæisk kamp på Drømmenes Teater, og det er nyt territorie for flere af United-spillerne.

- Det er en ny udfordring, men vi er klar til at håndtere det og virkelig nyde de her kampe. Vi har gjort det tidligere, slået store modstandere, så jeg synes, at vi bør have selvtilliden til at gå ind til hver kamp og tro på, vi kan vinde den.

Siden semifinale-triumfen i 2008 har United mødt FC Barcelona i to Champions League-finaler, der begge er tabt. Så der er i den grad et revanche-element over de kommende to kampe.